Fakta karriere kampagne

En videokampagne der er blevet brugt som et led i Faktas forsøg på at skabe opmærksomhed omkring detailkædens karriere muligheder. Kampagnen er specielt blevet brugt internt, fordi en undersøgelse blandt Faktas medarbejdere viste at de fleste ikke så deres arbejde i butikken som en mulig karrierevej.

Videoerne er lavet på baggrund af et lille budget og en kort deadline. Da det primært skulle bruges internt i Fakta, var det vigtigt for mig at holde det så troværdigt og relaterbart som muligt. De to medvirkende er frivillige fra to forskellige Fakta butikker og er kun kort blevet informeret om indholdet de skulle tale om. Det hjalp til at få nogle umiddelbare interview, hvor de er sig selv og naturligt fortæller om deres arbejde og hverdag. Havde produktionen været en ekstern branding kampagne, ville jeg havde overvejet at bruge skuespillere og manuskript.

Længerevarende samarbejde

Fritidsakademiet (FRAK) er en organisation der arbejder med udsatte unge på Nørrebro. Ikke lang tid efter organisationen blev oprettet, startede jeg et samarbejde med dem, som online branding og marketing konsulent. Det primære formål med mit arbejde er, at producerer content til FRAK. Ofte er det en dialog, hvor vi først taler om, hvad de gerne vil opnå, og derefter sætter jeg en produktionsbeskrivelse med et forslag til, hvordan vi kan opnå målet.

Videoerne til venstre var noget af det første jeg lavede til dem. Videoerne er målrettet virksomheder der kunne have brug for den service FRAK praktiserer. Videoerne er samtidigt lavet så de kan bruges som promotion og branding online.

Branding med drone

 

Nikolaihof er en gammel familieejet vingård i det nordlige Østrig. Stedet er kendt for sine vinrækker der ligger i teresser op langs siderne i dalen. Deres hvidvin fra 2015 blev internationalt anerkendt og de skulle derfor på en verdensturné, for at promovere deres produktion.

Jeg tog derned for at fange stemningen og deres smukke vinrækker, så de have mulighed for at vise gården frem på deres turné. Mange af optagelserne er lavet med drone, men det var vigtigt for mig at stemningen i filmen var hyggelig og nede på jorden. Nikolaihof brandet er tæt forbundet med familien der ejer vinproduktionen og de er stolte af deres traditionelle tilgang til vinproduktion. Videoen er derfor redigeret i et roligt tempo og slutter tilbage på gården, hvor der er hyggeligt og hjemmeligt.

Koncern brading

 

+45 23 67 03 03

jonas@ahmproduction.com

Ahm Production
Esromgade 15, st. 1001
2200, København N
Denmark

Ahm Production logo png
Corporate videoproduktion til virksomheder

Skriv til mig!

Jeg er altid på udkig efter nyt samarbejde og interessante produktioner!